Doe recht, wees trouw & wandel nederig.

 

Avondconferenties over

geloof & maatschappij

 

“Wat het voor mij betekent”

 

 

Je bent waardevol en zeer bemind ...

 

 

Muzikale opluistering

 

 

De toegang is kosteloos!

 

 

Wees hartelijk welkom!

 

 

 

 

 

Steeds in zaal ‘Centrum Kumtich’ in de Keibergstraat 54 - 3300 Kumtich (Tienen) om 20u00.

 

 

30 November: Wie ben ik?

Ben ik tevreden met wie ik ben? Wat is mijn identiteit? Welke criteria gebruik ik om mijzelf te aanvaarden? Waar komen minderwaardigheidsgevoelens vandaan en hoe pak je die aan? En wat heeft de Bijbel te zeggen over een gezond fundament voor zelfaanvaarding en identiteit in Christus?

 

Spreker: Jef De Vriese is gehuwd en vader van twee dochters. Hij is psycholoog en actief betrokken bij diverse instellingen die zich toeleggen op bijbelgetrouwe hulpverlening. Hij is directeur van het Centrum voor Pastorale Counseling en van Chris, de landelijke organisatie voor kinder-en jeugdhulp in België en Nederland. Hij heeft veel ervaring in het kader van preventie rondom het gezin. Hij is ook stafmedewerker van De Hoop geestelijke gezondheidszorg, psychiatrisch centrum in Nederland. Voorts publiceert hij en geeft hij lezingen.

 

 

19 December: Waar is God vandaag?

Een interessante vraag die vandaag wat minder uit interesse wordt gesteld maar wat vaker uit frustratie … in de aard van: “Kijk eens naar de problemen in de wereld en in mijn eigen leven. Waarom doet God er niets aan? Waarom lijkt God zo ver weg? Is er contact mogelijk?”

Hoe kunnen we sporen van Gods aanwezigheid opmerken en Hem als levende werkelijkheid ervaren? Daar gaat het deze keer over. God zou wel eens dichterbij kunnen zijn dan je denkt!

 

Spreker: Adri van den Berk was beroepszanger, huwde, en ontdekte God in 1978. Na een Bijbelschoolopleiding ging het echtpaar het evangelie verkondigen in een gemeentestichtende context. In de evangelische wereld is hij een bekende Radio- en televisiegast.

 

© Evangelische kring Tienen

 

Avondconferenties

Agenda

 

Bekijk hier onze activiteiten!!!

Normen en waarden

 

In deze rubriek willen wij aantonen dat christelijke normen en waarden nog altijd zeer actueel zijn.

Doordenkertjes

 

Hier bespreken we enkele artikels waar je kan over nadenken.

Spoedgevallen

 

Hier kan je terecht voor een noodgeval.