Doe recht, wees trouw & wandel nederig.

 

 

 

Geloofsgetuigen (Hebreeën 11)

 

Wie gelooft naar bijbelse normen heeft een hoop die zeker is. Bijbels geloof is ervan overtuigd zijn dat wat je niet ziet, toch bestaat. Het is net zoals met radiogolven; niemand die twijfelt aan het bestaan ervan hoewel je ze niet ziet! Helaas zijn we hier in het Westen dit bijbelse geloof kwijt geraakt. Geloven betekent dat God werkt achter de schermen, je ziet het niet en toch gebeurt het. Als gelovige deel je je ervaringen met elkaar, je bemoedigt en zet samen door. Zo wordt het Bijbellezen, het samenkomen, het beleven van je geloof geen saaie bedoening,

maar een ware belevenis!

Alleen door het geloof dat God bestaat en wil werken in je leven kan je groeien en steeds verder open bloeien. God geeft de kracht om boven je eigen kunnen uit te stijgen. Ook vandaag worden krachtige getuigenissen gegeven die te vergelijken zijn met deze van gelovigen uit het Oude en Nieuwe Testament. Dit komt omdat mensen toelaten dat God hun levens verandert. Het is dan prachtig om te zien hoe God achter de schermen werkt!

Hoe kijk jij aan tegen de moeilijke momenten in je leven? Gebeurtenissen, zowel aangename als onaangename, kunnen ons geloof sterker maken. God brengt situaties op je pad waardoor je dichter naar Hem toe kan groeien. Hoever sta jij? Wat is jouw doel? Hoe beter je doel voor ogen staat, hoe beter je weet wat overbodig is. Je kan meer balast achter laten, meer zonden afleggen en beter in elke situatie voor God kiezen! In de geloofsgetuigen van het Oude Testament: Abraham, Isaak, Jakob, enz... zien we passie voor God. Is deze passie er ook bij jou? God wil niet liever dan met jou op pad te gaan. Ben jij bereid?

 

 

Normen & Waarden: Geloven is vertrouwen zonder steeds te moeten zien.

 

Vraag: Is er bij jou nog sprake van waar bijbels geloof?

 

Bijbelvers: "Geloven is zeker zijn van de dingen waar je op hoopt, ervan overtuigd zijn dat wat je niet ziet, toch bestaat." (Hebreeën 11:1)

 

 

 

Normen en waarden

© Evangelische kring Tienen

 

Normen en waarden

Normen en waarden

Agenda

 

Bekijk hier onze activiteiten!!!

Wie is Jezus Christus?

 

Wie was Jezus en wat hij gedaan heeft.

Het christelijk geloof

 

Ontdek het christelijke geloof!

Doordenkertjes

 

Bekijk hier artikels waar je kan over nadenken.

Spoedgevallen

 

Hier kan je terecht

voor een noodgeval.

Getuigenissen

 

Verhalen uit het leven van mensen en hun ervaringen met God!