Doe recht, wees trouw & wandel nederig.

 

Mijn Godsgeschenk

 

Na de 3 jaar lange lijdensweg en het overlijden van mijn vader in januari 1989, kwam er tegen het einde van het jaar een lichtpunt in mijn leven. Ik was eindelijk zwanger en mijn dochter Liesbet werd met een spoedkeizersnede geboren op 20 augustus 1990. Kort daarna bleek dat kinderen kopen niet voor mijn lichaam bestemd was. Een jaar later ontdekten artsen namelijk dat mijn baarmoeder gekanteld was en dat ik zware slijtage had op mijn rugwervels, heup en gewrichten. Toch was ik zeer blij met mijn dochter Liesbet.

Maar hier bleef het niet bij, het noodlot sloeg nog eens toe in ons gezin. Mijn enige en jongste broer werd op 13 oktober 2001, bij het verlaten van het voetbalstadion in Lommel zwaar in elkaar geslagen door 2 jongens van de green lions. Na 10 dagen coma overleed mijn broer Philippe op 28-jarige leeftijd in het Salvatorziekenhuis in Hasselt. Deze klap zijn mama, mijn zus en ik nooit te boven gekomen. Toch heeft mijn Hemelse Vader mij niet in de steek gelaten. In september 2003 raadpleegde ik mijn huisarts, omdat ik op 37-jarige leeftijd weer eens problemen had bij de menstruatie. Na een grondig onderzoek vertelde hij me dat ik zwanger was. Ik geloofde dit niet meer na zoveel jaren. Liesbet was intussen 13 jaar oud. Mijn huisarts zei me dat hij mij bloed ging afnemen om zeker te weten dat ik zwanger was. 's Avonds belde hij me met de bevestiging en hij stuurde mij ook door naar een gynaecoloog. Daar bleek dat mijn kindje zou geboren worden op 9 mei 2004. Mijn stoppen sloegen op dat moment door want 9 mei was de geboortedatum van mijn overleden broer Philippe. De gynaecoloog begreep mijn verhaal over mijn broer en besloot toen om mijn dochtertje Jolien te laten geboren worden op 26 april 2004.

Jolien is voor mij een Godsgeschenk uit de Hemel. Dit had ik op mijn 38ste niet meer durven dromen. Er is veel tegenvallen in mijn leven, maar het mooiste blijft nog steeds de geboorte van mijn 2 dochters: Liesbet en Jolien. Wij weten nu dat onze hemelse Vader over ons waakt en altijd een oplossing wil geven voor onze problemen. Dus even tijd maken voor een dankgebedje 's morgens en 's avonds heeft hij wel verdiend!

 

Van een liefhebbende mama,

 

Linda Thirion

HTML Comment Box is loading comments...

Overzicht getuigenissen

© Evangelische kring Tienen

 

Getuigenissen

Getuigenissen

Agenda

 

Bekijk hier onze activiteiten!!!

Wie is Jezus Christus?

 

Wie was Jezus en wat hij gedaan heeft.

Het christelijk geloof

 

Ontdek het christelijke geloof!

Normen en waarden

 

Hier tonen we aan dat christelijke normen en waarden nog altijd zeer actueel zijn.

Spoedgevallen

 

Hier kan je terecht

voor een noodgeval.

Doordenkertjes

 

Bekijk hier artikels waar je kan over nadenken.