Doe recht, wees trouw & wandel nederig.

 

 

God wil een relatie met jou!

Hoe zou het leven voor ons zijn als we geen relaties hadden met elkaar? We kunnen het ons niet voorstellen omdat we allemaal nood hebben aan gezelschap. God heeft ons niet gemaakt om alleen te zijn. Waar we meestal niet bij stilstaan is het feit dat God ook een relatie met ons wil. Toen hij ons maakte was het mogelijk een perfecte relatie met hem te hebben, maar doordat de mensheid tegen God koos, kwam er een kink in de kabel.

Hoewel we er zelf niet altijd bij stilstaan, zijn we allemaal op zoek naar die relatie met God. We proberen die te vinden in gewone menselijke relaties. Maar God is anders dan mensen: Hij is de enige die echt van ons houdt zonder voorwaarden te stellen. Wat er tussen Hem en ons instaat, zijn echter onze fouten en tekorten, anders gezegd onze ‘zonden’.

Omdat Hij van ons houdt, dwingt hij ons niet tot een relatie. We kunnen vrij kiezen, God klopt aan de deur en wacht geduldig. Hij klopt vaak en wacht tot wij klaar zijn. Hij is trouw en geduldig omdat Hij echt van ons houdt zoals Hij ons gemaakt heeft. Als wij dan de deur opendoen en toegeven dat we op de foute weg zitten, komt Hij graag bij ons binnen en wil de relatie terug herstellen. Wanneer je die relatie met God hebt, wil je niets liever dan dat het nooit meer ophoudt! Eens je die liefde kent, die God ons belooft, wil je die zelfs delen met anderen!!

 

Normen & Waarden: Zet de deur open voor God, zodat Hij de relatie kan herstellen!

 

Vraag: Heb jij God al horen kloppen op jouw deur?

 

Bijbelvers: “Ik sta voor de deur en klop aan. Als iemand mijn stem hoort en de deur opent, zal ik binnenkomen, en we zullen samen eten, ik met hem en hij met mij.” (Openbaring 3:20)

 

 

Normen en waarden

© Evangelische kring Tienen

 

Normen en waarden

Normen en waarden

Agenda

 

Bekijk hier onze activiteiten!!!

Wie is Jezus Christus?

 

Wie was Jezus en wat hij gedaan heeft.

Het christelijk geloof

 

Ontdek het christelijke geloof!

Doordenkertjes

 

Bekijk hier artikels waar je kan over nadenken.

Spoedgevallen

 

Hier kan je terecht

voor een noodgeval.

Getuigenissen

 

Verhalen uit het leven van mensen en hun ervaringen met God!