Doe recht, wees trouw & wandel nederig.

 

 

 

Iedereen is kostbaar in Gods ogen (Genesis 1:26-31)

De mens is gemaakt naar het beeld van God. Dit wil zeggen dat iedereen waardevol is! Gods liefde gaat uit naar iedereen, ook naar zondaars. Dit betekent dat elk aspect van ons leven belangrijk is voor God. Ook wil dit zeggen dat we zelf kunnen kiezen wat we doen met ons leven. We kunnen nemen en geven. We kunnen de keuze maken om ons in te spannen voor gerechtigheid!

 

Het is goed mogelijk dat u armen in uw buurt tegenkomt. Als we omgaan met mensen die het wat minder hebben en hun pijn delen dan volgen we diegene die goed nieuws bracht aan de armen, die vrijheid verkondigde aan de gevangenen en blinden deed zien! Op die manier volgen we Jezus. En in het volgen van Christus delen we Zijn pijn voor een gebroken wereld. Die taak lijkt enorm! Maar als we ook maar één of twee levens kunnen beïnvloeden, dan is dit de moeite waard! God doet grote dingen met kleine middelen. Uiteindelijk zal je zien dat ook je eigen leven daardoor zal veranderen. God is te vinden bij de armen omdat Zijn hart naar iedereen uitgaat!

 

 

 

Normen & Waarden: Elk mens is kostbaar - er is geen onderscheid.

 

Vraag: Heb jij oog voor minderbedeelden?

 

Bijbelvers: "Ik verzeker u: al wat u gedaan hebt voor een van mijn broeders hier, hoe onbelangrijk hij ook was, dat hebt u voor mij gedaan!"

(Mattheüs 25:40)

 

 

 

Normen en waarden

© Evangelische kring Tienen

 

Normen en waarden

Normen en waarden

Agenda

 

Bekijk hier onze activiteiten!!!

Wie is Jezus Christus?

 

Wie was Jezus en wat hij gedaan heeft.

Het christelijk geloof

 

Ontdek het christelijke geloof!

Doordenkertjes

 

Bekijk hier artikels waar je kan over nadenken.

Spoedgevallen

 

Hier kan je terecht

voor een noodgeval.

Getuigenissen

 

Verhalen uit het leven van mensen en hun ervaringen met God!