Doe recht, wees trouw & wandel nederig.

 

 

 

Uitnodiging (Mattheüs 22: 1-14)

Je treedt in het huwelijk, richt een prachtig feest in, verzendt de uitnodigingen en … niemand komt opdagen, want allen vinden een excuus.  Hoe zou je je daarbij voelen?  God heeft alles klaar gemaakt en nodigt zonder onderscheid, allen uit tot Zijn Koninkrijk!  Je kan beslissen om niet op de uitnodiging in te gaan.  Dit zal God veel verdriet berokkenen, maar je bent vrij en daarmee dus ook verantwoordelijk voor je eigen keuze.  Je zal hierdoor in elk geval Gods prachtige feest missen!  Velen, in jouw ogen ongeschikt, zullen wel op de uitnodiging ingaan.  Zij worden, zelfs al hebben ze heel wat verkeerd gedaan, door Hem waardig gemaakt.

Gods beloften van overvloed en vreugde zijn niet onafhankelijk van jouw reactie!  Hij biedt aan, jij kan weigeren.  Het gevolg is dat je dan niets hebt!  Maar aanvaard je Zijn uitnodiging dan kan het feest beginnen … hier op aarde om voortgezet te worden tot in de eeuwigheid.  De keuze is zonder onderscheid, aan iedereen gericht, ook aan jou! Mis het feest dus niet!

 

 

 

Normen & Waarden: Zoek geen uitvluchten, het kan je duur te staan komen!

 

Vraag: Welke reden heb jij om Gods uitnodiging niet eerlijk te onderzoeken?

 

Bijbelvers: “Het Koninkrijk der hemelen is gelijk aan een koning, die voor zijn zoon een bruiloft aanrichtte, maar de genodigden wilden niet komen.”

(Mat. 22:2)

 

 

 

Normen en waarden

© Evangelische kring Tienen

 

Normen en waarden

Normen en waarden

Agenda

 

Bekijk hier onze activiteiten!!!

Wie is Jezus Christus?

 

Wie was Jezus en wat hij gedaan heeft.

Het christelijk geloof

 

Ontdek het christelijke geloof!

Doordenkertjes

 

Bekijk hier artikels waar je kan over nadenken.

Spoedgevallen

 

Hier kan je terecht

voor een noodgeval.

Getuigenissen

 

Verhalen uit het leven van mensen en hun ervaringen met God!