Doe recht, wees trouw & wandel nederig.

 

 

Wat zet jij centraal in je leven?

Op deze vraag zullen uiteraard velen van jullie “mijn familie” antwoorden, of misschien “mijn werk” (waarin je je volledig smijt om ooit eens manager te kunnen worden). Voor sommigen is het de voetbal, voor nog anderen is het hun auto of hun lichaam, en in erge gevallen kan het ook wel drank, drugs of seks zijn. Of, in een nog erger geval, een cocktail van alles hierboven.

Mag ik je vragen om even stil te staan? Ga eens na wat jij centraal zet in je leven. Dan zul je moeten constateren dat wat jij belangrijk vindt je leven verder zal bepalen. Daarom: kies goed en denk goed na, want je leven kan er van richting door veranderen. Wees niet bang om bij die keuze meer God centraal te gaan stellen!

Ik was een perfect voorbeeld van iemand die op zichzelf gericht was. Ik had het prima en kon me alles veroorloven, maar de dingen die ik koos waren niet goed voor mij en maakten mij niet diep gelukkig. Ook ik heb van die gevaarlijke cocktail gedronken...Maar ik heb gemerkt dat als ik God in mijn leven toelaat dit niet alleen goed is voor mij, maar ook voor andere mensen rondom mij. De verkeerde dingen komen niet meer op mijn pad. Mijn houding, attitude en keuzes maken mij tot wie ik vandaag ben. Zij zorgen voor mijn ‘fit to run’ in het leven.

 

 

Normen & Waarden: Jouw keuzes van vandaag zijn van groot belang voor de rest van je leven. Betrek God hierbij!

 

Vraag: Ben je tevreden met het leven dat je leidt?

 

Bijbelvers: Vertrouw op de HEER met heel je hart, steun niet op eigen inzicht. (spreuken 3:5)

 

 

Normen en waarden

© Evangelische kring Tienen

 

Normen en waarden

Normen en waarden

Agenda

 

Bekijk hier onze activiteiten!!!

Wie is Jezus Christus?

 

Wie was Jezus en wat hij gedaan heeft.

Het christelijk geloof

 

Ontdek het christelijke geloof!

Doordenkertjes

 

Bekijk hier artikels waar je kan over nadenken.

Spoedgevallen

 

Hier kan je terecht

voor een noodgeval.

Getuigenissen

 

Verhalen uit het leven van mensen en hun ervaringen met God!